Magic Rouge

STrop Rouge

Kenmerken

De magic rouge is een wijn met een zachte afdronk en te gebruiken zowel bij lichte zomerse maaltijden als een alledaags  vriend bij alle feesten en partijen.

 Cave de SaintTropez  IPG Méditerranée 75 cl 12,5 % 

 

De druivensoorten zijn Grenache - Cinsault en Syrah en door de wijngaarden van Domaine Saint Tropez verwend met de Meditaraneese zon en warme oceaanwind. deze wijn heeft   kwaliteit appelation IGP. en zijn van uitstekende kwalitiet, elke  fles is voorzien van een eigentijds design.

Een musthave voor iedere tafel en lekker in uw tuin of balkon.

 

 

 

 

Kenmerken

De STrop wijn is een topmodel van het gelijknamige huis gelegen huis gelegen in Saint Tropez

De eigenaar van domaine Tropez is Gregoire Chaix, wijnproducent en eigenaar van Bar du Port de meest trendy lounge bar van Saint Tropez. De wijnen van domaine Saint Tropez onderscheiden zich niet alleen van kwaliteit, de hele sfeer ademt Saint Topez uit. over de vormgeving van de fles is zeker nagedacht, elke fles is voorzien van eigentijds design. Een echte ryecatcher.

de druivenrassen zijn Syrah en  Grenache

 

Door de passie van wijn maken  en meerdere medailles later blijven deze wijnen van top kwaliteit en fantastische uitmonstering  een lekkere wijn met een zachte afdronk. Een wijn voor ieder gelegenheid,  met een vriendelijke prijs.

Appelation  IPG   75 cl  12,5%  EAN 3455098399005

 

 

 

Direct import uit de Provence

Sainte Marie Rouge la Bastide

Sorbier des Oiseaux

Kenmerken

Deze rode AOC wijn genoemd naar het aangrenzende klooster  Sainte Marie Bastide is een voortreffelijke wijn    AOC  13 % Vol  75 cl  EAN   3760063280067

 

Oude wijnstokken met gecontroleerde opbrengsten, waaronder een perceel van Semillon en Merlot ouder dan 100 jaar, garanderen de uitmuntendheid van een steeds meer kwalitatieve productie.

Gedreven door een sterke toewijding aan de natuur en een passie voor handwerk worden deze wijnen geproduceerd volgens de biologische en Veganistische Franse regels.

wijnsoorten: Cinsault-Syrah-Tibouren -Merlot- Grenache

 

Te drinken bij vleesgerechten en een gezellig avondje buiten. Dit is genieten

 

 

 

 

 

KENMERKEN

Côte du Rhone rouge

EAN:3335130007917

 

 

Gelegen langs de Rhône vallei, strekt de wijngaard zich uit over de heuvels van ronde kiezelstenen die goed zijn blootgesteld aan de zon en die het mogelijk maken om gestructureerde en complexe wijnen te produceren

Een soepele, kruidige en gecoate wijn

 

 

 

 

Wijnsoorten:  Syrah, Grenache